Burse - Fonduri mutuale

Mutare la vârful FP. Franklin Templeton aduce un sud-african la conducerea Fondului Proprietatea

Mutare la vârful FP. Franklin Templeton aduce un...

Autor: Dan Grigore Ivan

01.11.2016, 19:28 763

Franklin Templeton, administrator al Fondului Proprietatea, a anunţat în seara asta pe bursă numirea lui Johan Meyer, începând cu data de 1 noiembrie 2016, în funcţia de Co-CEO al FTIML şi Co-Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea.

„Rolul lui Johan va fi acela de a sprijini activitatea lui Greg la nivel de Co-CEO şi Co-Manager de Portofoliu, în condiţiile extinderii responsabilităţilor lui Greg odată cu preluarea funcţiei de Director de Strategii de Specialitate în cadrul Templeton Emerging Markets Group (TEMG), rol ce presupune şi supravegherea operaţiunilor de private equity ale grupului. Greg va continua în rolul său de lider în cadrul managementului Fondului Proprietatea” se arată în comunicatul transmis de către Franklin Templeton.

Meyer a ocupat poziţia de Managing Director Africa de Sud şi Director de Strategie pentru Africa în cadrul Templeton Emerging Markets Group.

Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, a spus: “Sunt încântat să îi urez bun venit lui Johan în echipa de la Bucureşti. Cunoştinţele şi experienţa sa considerabile, obţinute în pieţe emergente şi de frontieră, vor fi foarte valoroase mandatului de aici. Cred că Johan este foarte bine poziţionat pentru a se alătura echipei de investiţii de la Bucureşti şi a contribui la istoricul deja consacrat de creare de valoare pentru acţionarii Fondului Proprietatea."

Johan Meyer este licenţiat în comerţ şi a urmat studii postuniversitare în domeniul economic la Universitatea din Pretoria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO