Burse - Fonduri mutuale

Noi schimbări în conducerea Transelectrica

Victor Ciupuliga

Victor Ciupuliga

Autor: Ioan Dornescu

04.03.2013, 00:00 881
 

Consiliul de supraveghere al Transelectrica (TEL) a decis joi creşterea numărului membrilor directoratului companiei de la trei la cinci şi revocarea din poziţia de membru a lui Octavian Lohan, fost director general al transportatorului de energie.

Consiliul de supraveghere a mai hotărât numirea lui Ioan Diaconu, Ciprian-Gheorghe Diaconu şi Adrian-Constantin Rusu ca membri ai directoratului, potrivit unui raport al Transelectrica remis Bursei. Noii membri ocupă poziţii de management în cadrul companiei. Lohan a avansat la jumătatea lunii februarie a anului trecut din funcţia de director general adjunct în cea de director general al companiei şi a revenit la vechea poziţie la finele lunii mai.

Directorul general interimar al Hidroelectrica Ştefan Gheorghe a fost numit la jumătatea lunii februarie la conducerea Transelectrica, preluând poziţia de director general executiv. Transelectrica este compania de pe bursă cu cele mai multe schimbări în management în ultimii doi ani. Compania este deţinută de stat, prin Ministerul Economiei, iar acţiunile companiei sunt listate la Bursa de Valori Bucureşti. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO