Burse - Fonduri mutuale

Noii locatari din cartierul Greenfield au multiplicat veniturile dezvoltatorului Impact în trimestrul al treilea

Gheorghe Iaciu

Gheorghe Iaciu

Autor: Roxana Pricop

17.11.2015, 00:06 852
Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor (IMP), controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, a încheiat trimestrul al treilea cu venituri din vânzări de apartamente de 23,8 milioane de lei, de peste şase ori mai mari decât în acelaşi interval al anului trecut, reuşind astfel să revină pe profit.
 
În perioada cuprinsă între 30 iunie şi 30 septembrie, Impact a raportat un profit net de 0,4 milioane de lei, faţă de o pierdere de 3 milioane de lei în trimestrul al treilea din 2014.
 
Avansul veniturilor şi revenirea pe profit în T3 au fost alimentate de accelerarea vânzărilor de apartamente din cartierul Greenfield, ansamblul Salcâmilor, situat în nordul Capitalei. La începutul lunii octom­brie, Gheorghe Iaciu, cel mai mare acţionar al dezvoltatorului, declara pentru ZF că în luna septembrie a fost înregistrat cel mai bun volum de vânzări de până acum, respectiv 87 de apartamente în cartierul Greenfield. Pre­vânzările au urcat la 450, com­pania fiind în grafic să îşi atingă indicatorul de 490 de unităţi bugetat pentru acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO