Burse - Fonduri mutuale

Noua companie NEPI - Rockcastle se listează la Johannesburg. Nicio menţiune despre bursa de la Bucureşti. "Deocamdată aceste detalii nu sunt stabilite. Vom comunica pe parcurs evoluţia acestui demers"

Noua companie NEPI - Rockcastle se listează la...

Autor: Liviu Popescu

14.02.2017, 00:05 280

"Deocamdată aceste detalii nu sunt stabilite. Vom comunica pe parcurs evoluţia acestui demers", au răspuns reprezentanţii NEPI în Romania.

Fuziunea dintre grupul de in­vestiţii imobiliare NEPI (simbol bur­sier NEP), care în Romania are pro­iec­te precum Mega Mall sau Pro­me­nada Mall, şi Rockcastle, companie cu ex­punere predilectă pe piaţa po­loneză, va fi implementată pană la fi­nele lunii iulie din 2017, potrivit unui anunţ publicat ieri pe site-ul BVB.

În anunţ se arată că tranzacţiile şi listarea pe Johannsburg Stock Ex­change (JSE) a NewCo se vor imple­menta pană la sfarşitul lunii iulie, iar după listarea pe bursa din Africa de Sud, NewCo intenţionează listarea pe Euronext Amsterdam, cat mai curand posibil. În anunţ nu se specifică dacă noua companie re­zultată din fuziune va fi listată la Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO