Nuclearelectrica caută consultant pentru absorbţia Companiei Uraniului

31 iul 2014 Autor: Radu Bostan

Nuclearelectrica (SNN) va iniţia până la sfârşitul anului procedura de selecţie a consultantului care va realiza studiul pe baza căruia va decide dacă va integra Compania Naţională a Uraniului (CNU), unicul furnizor de uraniu al reactoarelor de la Cernavodă, către care plăteşte în fiecare an în jur de 20 mil. euro. În proprietate cu minele de uraniu şi centralele electrice, Nuclearelectrica ar păşi astfel pe urmele complexurilor energetice Oltenia şi Hunedoara.

„În prezent, compania lucrează la pregătirea documen­ta­ţiei aferente lansării procedurii. Procedura de selecţie pentru ser­­vicii de consultanţă ale unei firme specializate va fi lansată până la sfârşitul acestui an, după definitivarea documentaţiei afe­rente. Concluziile rezultate după realizarea studiului men­ţionat vor sta la baza deciziilor ulterioare“, au precizat reprezentanţii Nuclearelectrica.

WikiZF: Profilul companiei Nuclearelectrica

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.07.2014

 

Cuvinte cheie:
Nuclearelectrica
, consultant
, Compania Uraniului
, absorbtie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide