Nuclearelectrica închide la 8 lei/acţiune pentru prima oară din 2014. Tranzacţiile săptămânale, plus 1.000%

22 ian 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ De la începutul anului acţiunile Nuclearelectrica au plus 11% în contextul în care în 2017 compania a fost cea mai performantă din BET.

Nuclearelectrica (SNN), singurul pro­ducător de energie nucleară din România şi cea mai performantă acţiune din indicele BET în 2017, a închis vineri la 8 lei pe acţiune, pentru prima oară din decembrie 2014 încoace, în contextul în care săptămâna trecută rulajul de tranzacţionare a urcat faţă de săptămâna precedentă cu circa 1.000%, potrivit BVB.

Nuclearelectrica este de la începutul anului 2018 printre cele mai performante acţiuni de la bursa românească în contextul unui avans de circa 11%, determinat şi de aşteptările investitorilor la dividende mari, dar şi în contextul în care în 2017 randamentul adus de Nuclearelectrica pe piaţa de capital a fost de circa 64%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Nuclearelectrica
, bursa
, actiune
, tranzactii
, energie electrica
, investitori
, bet
, performanta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide