Burse - Fonduri mutuale

Nuclearelectrica numeşte doi directori adjuncţi pentru un mandat provizoriu de patru luni

Nuclearelectrica numeşte doi directori adjuncţi pentru...

Autor: Cristina Bellu

14.12.2017, 12:22 327

Consiliul de administraţie al Nuclearelectrica (SNN), singurul producător de energie nucleară din România şi cea mai performantă acţiune din componenţa indicelui bursier BET, i-a mandatat pe Dan Laurenţiu Tudor şi Toni Viorel Lary în funcţiile de director general adjunct în cadrul SNN pentru o perioadă provizorie de patru luni, începând cu 3 ianuarie 2018.

Numirile au stat la baza necesităţii unor măsuri în cadrul companiei pentru indeplinirea obiectivelor inscrise in Strategia de dezvoltare a SNN pe termen lung (2015-2025), creşterea competitivităţii instituţiei având în vedere liberalizarea totală a pieţei de energie din ianuarie 2018, necesitatea reorganizarii unor activitati curente ale societatii in scopul unei mai bune integrari a acestora in procesul managerial general, precum şi implementarea unor strategii de resurse umane în vederea creşterii nivelului de identificare şi retenţie de personal.

În aceste condiţii, Dan Laurentiu Tudor va coordona activitatile referitoare la achizitii publice, zona juridică, afaceri corporatiste, strategii si politici de resurse umane la nivel de companie, în timp ce Toni Viorel Lary va coordona activitati aferente dezvoltarii proiectelor de investitii si activitati de realizare a veniturilor aferente tranzactiilor cu energie.

“Consiliul de Administratie SNN a delegat conducerea societatii catre Directorul general, Directorul Financiar si cei doi Directori Generali Adjuncti. Directorul Financiar si cei doi Directori Generali Adjuncti isi vor desfasura activitatea in subordonarea Directorului General si a Consiliului de Administratie.”, menţionează compania într-un anunţ pe pagina BVB.

Potrivit informaţiilor furnizate de Nuclearelectrica, Dan Laurentiu Tudor ocupă în prezent funcţia de director adjunct în cadrul Electrocentrale Bucureşti şi este membru în consiliul de supraveghere al Hidroelectrica, în timp ce Toni Viorel Lary este vicepreşedinte al Agenţiei Nucleare şi pentru Deşeuri Radioactive (ANDR).

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO