Nume grele şi-au depus candidatura pentru un loc în conducerea SIF Muntenia

26 mai 2014 Autori: Andrei Cîrchelan , Roxana Pricop

16 candidaţi s-au înscris pentru un loc în consiliul reprezentanţilor acţionarilor la SIF Muntenia (SIF4). Printre aceştia se numără omul de afaceri Octavian Vicenţiu Zorzolan, Sorin Marian Coclitu, membru al CA la BRD-GSG, Petre Szel, fost conducător al SAI Muntenia Invest, dar şi Andrei Diaconescu, partener al casei de consultanţă pentru fuziuni şi achiziţii Capital Partners, şi libanezul Nabil Lakis, apropiat al lui Dragoş Bîlteanu, preşedintele SIF Banat-Criaşana, care controlează 5% din acţiunile SIF4.

De asemenea, printre candidaţi se numără şi Marius Ioan Pantea şi Emil Cazan, foşti membri ai consiliului de administraţie (CA) la SIF Banat-Crişana.

Acţionarii SIF-ului sunt chemaţi să îi voteze pe cei 11 noi membri ai consiliului în AGA convocată pe 25 iunie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Cuvinte cheie:
sif muntenia
, candidatura
, conducere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide