Burse - Fonduri mutuale

O nouă emisiune de obligaţiuni emise de Bittnet Systems intră astăzi la tranzacţionare la BVB

O nouă emisiune de obligaţiuni emise de Bittnet Systems...

Autor: Roxana Rosu

28.11.2017, 09:26 573

Obligaţiunile corporative emise de Bittnet Systems intră astăzi la tranzacţionare în cadrul Sistemului Alternativ administrat de BVB, cu simbolul BNET22, valoarea totală a emisiunii fiind de 4,5 milioane lei. 

Emisiunea include 45.000 de obligaţiuni, denominate în lei, cu o valoare nominală de 100 lei şi data maturităţii septembrie 2022. 

Dobânda obligaţiunilor corporative este de 9%, plătibilă trimestrial. Banii atraşi de raţii Logofătu, cei doi fraţi care controlează compania înfiinţată de aceştia în 2007, au fost îndreptaţi pentru finanţarea achiziţionării Gecad Net, o tranzacţie de 0,6 milioane euro.

Bittnet (BNET) este o companie antreprenorială românească din sectorul IT, infiintata in 2007. Compania ofera clientilor sai cursuri IT oficiale, servicii de implementare solutii IT (infrastructura de retea, routing, switching, servere, datacenter, virtualizare, securitate, teleprezenta sau wireless), dar si servicii de suport tehnic, fiind axata pe tehnologii noi si inovare.

In aprilie 2015, a devenit prima companie IT din România listată la BVB. 

Cei doi fondatori, respectiv Cristian Logofătu şi Mihai Logofătu, deţin fiecare 30,09% din Bittnet, al treilea cel mai mare investitor fiind Răzvan Căpăţână.

Compania a derulat o emisiune de obligaţiuni şi în 2016.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO