O primă victorie. Pe piaţa de gaze de la Bursa de Mărfuri vor începe să fie tranzacţionate şi contracte de tip forward cu contraparte centrală

8 sep 2017 Autor: Roxana Rosu

Bursa Română de Mărfuri (BRM) va lansa o piaţă a gazelor naturale, pe care vor fi tranzacţionate produse si servicii specifice, în urma finalizării şi testării sistemului IT în parteneriat cu Keler CCP, procesul de admitere a participanţilor pe această piaţă urmând să fie finalizat în septembrie-octombrie. Procedura de admitere a participanţilor pe noul sistem va fi finalizată în perioada septembrie-octombrie, astfel încât operaţiunile de tranzacţionare a contractelor forward pe gaze naturale cu contraparte centrală să poată demara începând cu luna noiembrie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.09.2017

 

Cuvinte cheie:
piata
, tranzactionare
, bursa
, marfuri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide