O tranzacţie de 2,5% din SIF Banat-Crişana, de 27 mil. lei, a animat marţi bursa de la Bucureşti

29 mar 2017 Autor: Liviu Popescu

O tranzacţie de 27 milioane de lei cu acţiuni SIF Banat-Cri­şana (SIF1), societatea de inves­tiţii finan­ciare cu cea mai mare valoare de piaţă la BVB, a fost efectuată ieri la ora 11:30 pe piaţa deals, fiind tranzac­ţionate un număr de aproape 14 milioane de acţiuni, adică 2,5% din capitalul societăţii.
 
Spre comparaţie, în ultimele şase luni, fără şedinţa de ieri, tranzacţiile cu acţiunile SIF Banat-Crişana au însumat 29 de milioane de lei.
 
Preţul pe acţiune a fost de 1,96 lei, în urcare cu 2,5% faţă de preţul de închidere din şedinţa prece­dentă de 1,91 lei. SIF1 are o capitalizare bursieră de 1 mld. lei, cea mai mare din rândul celor cinci SIF-uri listate la BVB.
 
Nici cumpărătorul şi nici vânzătorul nu au fost încă ra­portaţi pe bursă. Ieri o acţiune SIF1 se tranzacţiona la 1,92 lei, în urcare cu 0,6% faţă de şedinţa precedentă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.03.2017

 

Cuvinte cheie:
sif
, tranzactie
, bursa
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide