Oil Terminal: Fondul Proprietatea nu ne-a anunţat că vrea să vândă din acţiunile pe care le deţine şi am aflat de pe bursă de tranzacţiile din ultimul timp

6 mar 2017 Autor: Liviu Popescu

Oil Terminal Constanţa (OIL), principalul terminal de petrol al României, susţine că nu a fost notificată de Fondul Proprietatea nici asupra intenţiei de a vinde acţiuni şi nici despre vânzarea efectivă a acestora şi a luat la cunoştinţă despre această tranzacţie de pe site-ul BVB. Fondul Proprietatea şi-a redus săptămâna trecută deţinerea la Oil Terminal de la 5,4% la 3,8%, iar printre cumpărători este şi un investitor de 94 de ani, care a ajuns astfel la un portofoliu de circa 32 milioane de acţiuni Oil, adică peste 5%. Fiind o deţinere de peste 5%, tranzacţia a fost publicată la BVB, acolo unde se tranzacţionează acţiunile Oil Terminal.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.03.2017

 

Cuvinte cheie:
oil terminal
, vanzare
, actiuni
, fondul proprietatea
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide