Burse - Fonduri mutuale

Peter Jansen protestează la schimbările din boardul Romgaz: Este un puci

Peter Jansen

Peter Jansen

Autor: Dan Grigore Ivan

30.11.2016, 00:05 902

Peter Jansen, membru în consiliul de administraţie al producătorului naţional de gaze Romgaz (SNG), afirmă că este dezamăgit după rezultatul şedinţei acţionarilor din 15 noiembrie, convocată de Ministerul Energiei – acţionar cu o participaţie de 70% al companiei -, şi a subliniat că măsurile luate nu sunt în spiritul bunelor practici ale guvernanţei corporative.

„Acum două săp­tămâni a fost con­vocată AGOA din partea acţionarului majoritar, în care s-a propus să se schimbe componenţa consiliului de administraţie la Romgaz, fără nicio explicaţie, fără nicio motivare. În această şedinţă au fost schimbaţi doi membri ai CA, şi au intrat doi membri noi“, spune Peter Jansen pentru ZF. El afirmă că în urma primei şedinţe a consiliului de administraţie după rezultatul din 15 noiembrie Dumitru Chisăliţă, 43 de ani, a fost votat preşedinte al CA, în locul Aurorei Neguţ, la propunerea lui Aristotel Jude.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO