Profesii

Petru Văduva, fost CEO al Transgaz şi al holdingului Ţiriac, a fost recrutat de omul de afaceri Ştefan Vuza pentru a prelua conducerea Chimcomplex Borzeşti, compania care a cumpărat Oltchim

Petru Văduva, fost CEO al Transgaz şi al holdingului...

Autor: Liviu Popescu

21.02.2018, 18:44 1444

Petru Văduva, fost director general al Transgaz, va deveni noul director general al combinatului chimic Chimcomplex Borzeşti, după ce compania va prelua activele principale ale combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, potrivit unui anunţ transmis de Chimcomplex.

„Chimcomplex Borzeşti, societate declarată câştigătoare în vederea achiziţionării pachetelor principale ale combinatului Oltchim îşi consolidează poziţiile de top management cu oameni bine pregătiţi pentru a pune bazele, cu succes, a Companiei Române de Chimie, care va integra ambele platforme industriale - Borzeşti şi Râmnicu Valcea - pentru a deveni un jucător industrial relevant în industrie”, potrivit comunicatului.

Echipa de conducere a Chimcomplex va fi întregită astfel cu Petru Ion Vaduva, Peter Bombeld şi Ştefan Bucătaru.

 “Mă bucur că am oportunitatea să mă alătur echipei care derulează unul din cele mai importante proiecte industriale din Romania. Sunt convins că integrarea activelor Oltchim în Chimcomlex va crea o putere industrială în regiune care va asigura îndeplinirea unui important deziderat al statului roman, prelucrarea cu valoare adăugata a resurselor naturale ale ţării”, a declarat Petru Văduva.

Văduva a fost în perioada 2013-2017 director general al Transgaz. El a demisionat din această funcţie din motive personale. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO