Prefab Bucureşti vrea profit mai mare cu 50% anul acesta şi investiţii de 3 mil. lei. Plata dividendelor cu 1% randament, din iulie

20 apr 2017 Autor: Liviu Popescu

Prefab este controlată în proporţie 83% de omul de afaceri
MARIAN PETRE MILUŢ, prin Romerica International.

Producătorul de elemente prefabricate din beton Prefab Bucureşti (PREH) şi-a bugetat pentru acest an venituri total de 84 mil. lei, mai mari cu 6% faţă de cele realizate în 2016, în timp ce profitul brut ar urma să urce cu 50%, la 2,1 mil. lei, potrivit deciziei acţionarilor de ieri. 

Pentru 2016, compania susţine că s-a simţit o regresie a pieţei materialelor pentru construcţii, iar lipsa proiectelor pentru infrastructură, condiţiile economice dar şi faptul că anul trecut a fost unul electoral şi-au pus amprenta asupra activităţii. 

Acţionarii au mai hotărât ieri ca Marian Petre Miluţ, 62 de ani, care prin Romerica International controlează 83% din Prefab, să primească încă patru ani ca preşedinte al companiei. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.04.2017

 

Cuvinte cheie:
Prefab
, bucuresti
, crestere
, profit
, dividende
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide