Burse - Fonduri mutuale

Preţul de conversie pentru convertirea obligaţiunilor Băncii Transilvania în acţiuni TLV este de 2,4208 lei per titlu

Preţul de conversie pentru convertirea obligaţiunilor...

Autor: Dan Grigore Ivan

27.07.2016, 18:41 569

Banca Transilvania, una dintre cele mai lichide companii listate pe piaţa de la Bucureşti, a anunţat că preţtul de conversie pentru convertirea obligeţiunilor băncii în acţiuni TLV este de 2,4208 lei per titlu.

Reprezentanţii TLV menţionează că preţul a fost calculate la data de 27 iulie, fiind egal cu media dintre preţul zilnic maxim şi minim al acţiunilor, ponderată cu volumul zilinc pe parcursul celor 90 de zile în care titlurile au fost tranzacţionate, după Data de Fixare a preţului, conform reprezentanţilor băncii.

“Deţinători de obligaţiuni care doresc convertirea obligaţiunilor în acţiuni sunt rugaţi să transmită o notificare scrisă şi irevocabilă către intermediar BT Capital Partners S.A privind conversia conform Anexei 4 din Prospectul de Oferă, în termen de 30 de zile de la Data de Fixare a Preţului, adică până la data de 27 august 2016” se arată în comunicatul Băncii Transilvania.

Acşiunile Băncii Transilvania s-au apreciat în data de 27 iulie cu 3,25%, cea mai mare creştere din componentele indicelui BET, referinţa bursei de la Bucureşti, care la rândul său înregistrat o apreciere de 1,08%, reprezentând una dintre cele mai bune zile a pieţei de capital de la Bucureşti în acest an.

Capitalizarea buriseră a Băncii Transilvania este de 8,11 miliarde lei (1,8 miliarde euro), un titlu TLV fiind tranzacţionat astăzi la o cotaţie de 2,225 lei. Pe 27 iulie, acţiunile TLV au fost cele mai tranzacţionate de pe piaţa de capital locală, efectuându-se tranzacţii în valoare de 4,17 milioane lei, echivalentul unei ponderi de 18,2% din totalul rulajului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO