Principalul acţionar al Electroprecizia Săcele a vândut din acţiuni

4 mar 2016 Autor: Roxana Rosu

Adrian Secelean, directorul general al Electroprecizia Săcele (simbol bursier ELZY), care este şi principalul acţionar al companiei, a vândut în şedinţa din 2 martie un pachet de 190 de acţiuni ELZY, în valoare totală de 760 lei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti. Pachetul vândut reprezintă 0,003% din capitalul firmei. Tranzacţia s-a încheiat la un preţ de 4 lei per acţiune şi a fost intermediată de firma de brokeraj Romintrade din Braşov.

La începutul lunii februarie, Adrian Secelean, preşedintele companiei, a preluat şi funcţia de director general la începutul lunii februarie, pe o perioadă de doi ani, în locul britanicului Harasgama Prithiviraj. El este acţionarul principal al companiei prin intermediul firmei Intercom Covasna, cu 49,7% din acţiuni.

Electroprecizia, listată pe piaţa alternativă AeRO, este compania holding a grupului care numără nouă firme cu afaceri în producţia de transformatoare electrice, echipamente auto şi transportul de mărfuri. Acţionarii au aprobat în decembrie şi completarea obiectului secundar de activitate cu activităţi de editare a produselor software, consultanţă în tehnologia informaţiei, managementul sistemelor de calcul.

Compania are o capitalizare de 20 de milioane de lei. În şedinţa de joi la BVB acţiunile ElZY au avansat cu până la 1%, cu un preţ mediu de 4,03 lei/unitate.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.03.2016

 

Cuvinte cheie:
Adrian Secelean
, actionar principal
, Electroprecizia Sacele
, actiuni
, vanzare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide