Burse - Fonduri mutuale

Profitul trimestrial al Boromir Prod se prăbuşeşte cu 76%, în timp ce afacerile urcă uşor, la aproape 17 mil. lei

Profitul trimestrial al Boromir Prod se prăbuşeşte cu...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.05.2018, 00:04 506

Boromir Prod (SCPU), unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de morărit şi panificaţie, a terminat primul trimestru cu o cifră de afaceri de 16,69 milioane de lei, în creştere cu 1,1% faţă de perioada similară din anul precedent, arată raportul companiei.

Pe de altă parte, profitul net al companiei s-a redus cu 76% în perioada analizată, până la 881.000 de lei. Evoluţia vânzărilor a fost relativ asemănătoare cu cea a producţiei, având în vedere că aceasta din urmă a avansat cu 1,71% faţă de primul trimestru din 2018. 

Activele companiei au ajuns la 116 milioane de lei, în creştere cu 2% faţă de primul trimestru din anul precedent. Capitalizarea Boromir Prod aajuns la 85,3 milioane de lei. Acţiunile companiei se tranzacţionau ieri la un preţ de 0,3660 lei/acţiune.

După cifra de afaceri Boromir ocupă locul 4 în topul celor mai mari jucători din industria de morărit şi panificaţie, după Vel Pitar, Sam Mills şi Goodmills, conform celor mai recente date.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO