Proprietarii Life is Hard au vândut 8% din companie pe bursă

22 dec 2015 Autor: Roxana Pricop

Cătălin Chiş şi Erik Barna, prin­ci­palii acţionari ai producătorului de software Life is Hard (LIH), au vândut 54.000 de acţiuni ale companiei, re­prezentând 7,8% din capitalul firmei, în primele două săptămâni de tran­zacţionare pe sistemul alternativ AeRO. Cei doi au încasat o sumă totală de 511.000 de lei pentru acţiunile vândute.
 
Life is Hard s-a listat pe AeRO în data de 8 decembrie, având cel mai bun debut, cu un raliu de 52% al acţiunilor în primele două zile de tranzacţionare.
 
Compania, ce rulează afaceri de 4 milioane de lei pe an, are o capitalizare bursieră de 8,3 mil. lei, de nouă ori profitul net din 2014.
 
Potrivit raportărilor de pe bursă, Cătălin Chiş, principalul acţionar, cu o participaţie de 71,25% din capital în momentul listării, a vândut 40.090 de acţiuni reprezentând 5,7% din capitalul firmei. Pentru acţiunile vândute, el a încasat 371.000 de lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.12.2015

 

Cuvinte cheie:
vanzare
, companie
, bursa
, proprietari
, actiuni
, capital
, firma
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide