Radu Hanga, şeful grupului financiar Banca Transilvania, şi alţi 16 candidaţi pentru boardul la SIF Oltenia

16 mar 2017 Autor: Liviu Popescu

Un număr de 17 candidaţi s-au înscris pe cele şapte poziţii pentru noul consiliu de administraţie al SIF Oltenia (SIF5), singura societate din cele cinci rămasă în acţionariatul celei mai mari bănci din România.

SIF5 are o deţinere de 6,3% din BCR, evaluată la 438 mil. lei, şi este al doilea cel mai mare acţionar după Erste.

Pe lista candidaţilor se găseşte şi Radu Hanga, şeful grupului financiar Banca Transilvania, care se pare că va renunţa la un loc în consiliul de administraţie al SIF Moldova pentru a se înscrie în boardul SIF Oltenia. El este şi preşedinte al Asociaţiei Administratorilor de Fonduri din România.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.03.2017

 

Cuvinte cheie:
sif
, oltenia
, sif oltenia
, candidati
, financiar
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide