Burse - Fonduri mutuale

Răzvan Rusu preia provizoriu locul lui Frăţilă în consiliul SIF Transilvania

Răzvan Rusu, director de investiţii Certinvest

Răzvan Rusu, director de investiţii Certinvest

Autor: Ioana Tudor

31.10.2014, 00:00 1146
Răzvan Rusu a preluat funcţia de membru provizoriu în Consiliul de Supraveghere (CS) al SIF Transilvania (SIF3) după ce Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat modificarea componenţei consiliului. În luna august, omul de afaceri şi fostul arbitru de fotbal Constantin Frăţilă a fost revocat din CS-ul SIF Transilvania. „ASF a avizat modificarea componenţei consiliului de supraveghere al societăţii ca urmare a cooptării domnului Răzvan Alexandru Rusu în calitate de membru provizoriu, până la prima adunare generală a acţionarilor”, potrivit unui anunţ publicat de SIF 3 pe site-ul bursei de la Bucureşti.
 
Rusu este director de investiţii la societatea de administrare a investiţiilor Certinvest, iar în perioada 2010-iulie 2014 a deţinut funcţia de membru în comitetul director al societăţii. Ceilalţi membri ai CS-ului SIF Transilvania sunt Răzvan Găvăneanu, preşedintele consiliului, Ştefan Szabo, vicepreşedintele CS şi preşedintele comitetului de audit al societăţii de investiţii, Dumitru Carapiti, Gheorghe Luţac, Petru Mihalcea şi Crinu Andănuţ, director executiv la Allianz-Ţiriac Pensii Private. Acţiunile SIF Transilvania erau în urcare cu 0,15% în a doua parte a şedinţei bursiere de ieri, până la un preţ de 0,267 lei. La această cotaţie, societatea de investiţii financiare are o capitalizare bursieră de 582,3 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO