Romanian Investment Fund mai deţine 8,5% din Romcarbon Buzău

19 ian 2016 Autor: Roxana Rosu

Romanian Investment Fund, înregistrat în Insulele Cayman, şi-a redus participaţia la producătorul de ambalaje de plastic Romcarbon Buzău printr-o tranzacţie derulată pe bursă în luna ianuarie, ajungând să deţină doar 8,5% din capital, potrivit unui raport publicat luni pe BVB.
 
Astfel, fondul a vândut în şedinţa din 8 ianuarie un pachet de 5 milioane acţiuni printr-o tranzacţie pe piaţa secundară. Acţiunile au fost cumpărate de producătorul de cămăşi Braiconf Brăila.
 
În ultimele două luni, producătorul de cămăşi Braiconf Brăila (simbol bursier BRCR) a ajuns la o deţinere de 5,67% din Romcarbon Buzău (ROCE), după două tranzacţii prin care a cumpărat acţiunile vândute de Romanian Investment Fund, acţionar comun al celor două firme. În total, pentru cele 15 milioane de acţiuni ROCE, achiziţio­nate în şedinţele din 28 decembrie şi 8 ianuarie, producătorul de cămăşi a plătit circa 1,8 milioane de lei. Preţul mediu de achiziţie al acţiunilor a fost de 0,119 lei/unitate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.01.2016

 

Cuvinte cheie:
detinere
, buzau
, producator
, capital
, tranzactie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide