Romcab Târgu-Mureş şi-a publicat abia ieri rezultatele pe T1: venituri de doar 24 mil. lei cu pierderi de 34 mil. lei

6 oct 2017 Autor: Roxana Rosu

Producătorul de cabluri Romcab Târgu-Mureş (MCAB), în insolvenţă, a avut în primul trimestru (ianuarie-martie) venituri de 24 mil. lei, de zece ori mai mici faţă de cele din T1/2016, în timp ce pierderile au fost de 34 mil. lei, de la un profit de 7 mil. lei în primele trei luni din 2016.

Vânzările societăţii au scăzut cu 85% în cazul produselor finite, cu 98% în cazul vânzării de mărfuri, respectiv cu 89% în cazul altor venituri din activitatea de exploatare derulată, potrivit raportului financiar al companiei.

Cheltuielile operaţionale au scăzut concomitent cu diminuarea vânzărilor, la 58 milioane lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Romcab
, mures
, venituri
, pierderi
, publicare
, rezultate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide