Rulajul mediu zilnic de tranzacţionare în septembrie a fost de 15 mil. euro. Pe primele nouă luni, de 10 mil. euro

6 oct 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

„Atractivitatea pieţei de capital a crescut în acest an şi datorită dividendelor mai mari distribuite de principalele companii listate.“

Valoarea tranzacţiilor cu acţiuni realizate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a depăşit nivelul de 1,8 miliarde de euro la finalul lunii septembrie şi înregistrează un avans de peste 30% faţă de primele nouă luni ale anului trecut.

Valoarea medie zilnică de tranzac­ţionare pe segmentul de acţiuni a fost de 14,7 milioane de euro în septembrie, iar la finalul primelor nouă luni ale acestui an indicatorul a ajuns la 9,75 milioane de euro, potrivit BVB.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 

Cuvinte cheie:
tranzactionare
, mediu
, rulaj
, crestere
, piata
, companii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide