Burse - Fonduri mutuale

SAI Muntenia linişteşte investitorii: „Activitatea SIF Muntenia se desfăşoară normal”

SAI Muntenia linişteşte investitorii: „Activitatea...

Autor: Ioana Tudor

09.12.2014, 18:15 335

SAI Muntenia, administratorul activelor de un miliard de lei ale SIF Muntenia (simbol bursier SIF4), a anunţat investitorii că activitatea SIF-ului se desfăşoară normal, după ce acţiunile societăţii au fost suspendate de la tranzacţionare luni dimineaţă în urma anchetelor demarate de procurori într-un dosar privind o posibilă delapidare a SIF-ului.

„Activitatea SIF Muntenia se desfăşoară normal, conducerea fiind asigurată de consiliul de administraţie al societăţii de administrare, de către directorul general şi de către directorii împuterniciţi cu conducerea efectivă autorizaţi de către ASF”, potrivit unui anunţ publicat de SIF 4 pe site-ul bursei de la Bucureşti.

Consiliul de administraţie al SAI Muntenia Invest, societate controlată de SIF 1, este format din Gheorghe Dănuţ Porumb - preşedinte, Dănuţ Florin Buzatu - vicepreşedinte, Florica Trandafir, Mariana Dinu şi Sorin Florian Boldi. SAI Muntenia este condusă de Gabriel Filimon din funcţia de director general.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO