Burse - Fonduri mutuale

Şantierul Naval Orşova a semnat contracte de 5,3 mil. euro

Şantierul Naval Orşova a semnat contracte de 5,3 mil. euro

Autor: Cristina Bellu

19.02.2018, 09:57 262

Administratorii Şantierului Naval Orşova (simbol bursier SNO), care se ocupă cu construcţia de nave şi struc­turi plutitoare, au validat trei contracte de construcţii în valoare totală de 5,3 milioane de euro cu livrare în Olanda.

Primul contract prevede construcţia şi livrarea unui tanc cu magazii din inox, iar două contracte vizează construcţia şi livrarea a două containere de 110 metri fiecare.

Şantierul Naval Orşova este lis­ta­t pe segmentul principal al bursei de valori şi are o capitalizare bursieră de 31,9 mil. lei. Printre clienţii com­pa­niei se numără com­panii din ţări pre­cum Ger­mania, Olanda, Belgia, Aus­tria, iar prin­tre furnizori de material şi echi­pa­men­te sunt firme din Austria, Fin­landa, Grecia, Germania, se arată pe site-ul companiei.

Compania este controlată în pro­por­ţie de 49,99% de SIF3 Transil­va­nia, SIF Oltenia are 28,01%, SIF Mun­tenia 13,17%, iar alţi acţionari circa 8,8%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO