Burse - Fonduri mutuale

Săptămâna viitoare încep raportările financiare pentru T3: BRD dă startul pe 3 noiembrie. Urmează MedLife şi Petrom

Săptămâna viitoare încep raportările financiare...

Autor: Liviu Popescu

26.10.2017, 00:08 1007

♦Indicele de referinţă BET era ieri tot pe roşu chiar dacă se apropie datele raportărilor financiare aferente perioadei iulie-septembrie ♦ Indicele BET scade de cinci şedinţe consecutive, iar ieri la ora 15:00 afişa un minus de 0,4%.

BRD Soc Gen (simbol bursier BRD), a doua cea mai valoroasă instituţie de credit listată la bursa românească, va da startul săptămâna viitoare raportărilor financiare aferente primelor nouă luni şi implicit trimestrului trei pentru emitenţii din componenţa indicelui de referinţă BET.

Banca cu capital francez îşi va publica vineri, 3 noiembrie, rezultatele financiare pentru ca pe 9 no­iembrie să urmeze MedLife (M), singura reţea privată de sănătate de la bursa românească.

Tot pe 9 noiembrie este aşteptat să-şi publice rezultatele pentru primele nouă luni din 2017 şi OMV Petrom (SNP), cea mai mare companie listată la bursa românească cu circa 16 mld. lei capitalizare.

Sezonul raportărilor financiare pentru nouă luni din rândul celor 13 emitenţi ai BET este închis de Transelectrica şi Electrica, pe 15 noiembrie.

Conpet Ploieşti, Romgaz, Bursa de Valori Bucureşti şi Digi îşi vor publica rezultatele financiare pe 14 noiembrie, marţi, ceea ce face din această şedinţă bursieră cea mai încărcată pentru emitenţii din rândul BET.

Banca Transilvania (TLV), cel mai tranzacţionat emitent de la bursa româneacă, îşi va publica rezultatele financiare pe 13 noiembrie, în aceeaşi zi cu Nuclearelectrica (SNN), emitent care are cea mai bună evoluţie a acţiunilor în primele nouă luni din rândul celor 13 componenţi ai indicelui BET.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO