Burse - Fonduri mutuale

Se caută doi administratori pentru activele de 1,7 mld. lei ale SIF Oltenia

Se caută doi administratori pentru activele de 1,7 mld. lei ale SIF Oltenia

Autor: Adrian Cojocar

01.08.2011, 00:00 663

Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia (SIF5) a decis că ceiinteresaţi să obţină un loc în CA-ul societăţii vor putea să-şidepună dosarele de candidatură până pe data de 5 august, ora 16:00,pentru a fi cooptaţi pe poziţia de administrator provizoriu alsocietăţii.

La finele lunii iunie activele SIF Oltenia se cifrau la 1,68mld. lei (400 mil. euro). Acţionarii SIF Oltenia îşi vor alegereprezentanţii în conducerea societăţii cu ocazia următoareiadunări generale care va avea loc. SIF Oltenia trebuie să-şicompleteze Consiliul de Administraţie cu două locuri rămase vacantedupă ce Carmen Ioana Popescu şi Florian Teodor Buzatu au fostrevocaţi din aceste poziţii la finele lunii aprilie.

SIF Oltenia nu are în prezent un reprezentant pe poziţia devicepreşedinte după ce Popescu a fost trimisă în judecată alăturide fostul preşedinte al CA şi director general al SIF Oltenia DinelStaicu (foto) într-un dosar privindfraudarea Transgaz Mediaş (TGN). Acţiunile SIF Oltenia au pierdutvineri 0,2% din valoare şi s-au tranzacţionat ultima dată la unpreţ de 1,33 lei/unitate. La acest nivel capitalizarea societăţiieste de 182 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO