SIF Banat-Crişana nu plăteşte dividende din profitul de 81 milioane de lei pe 2016

21 apr 2017 Autor: Liviu Popescu

Bogdan Drăgoi rămâne administrator la SIF Banat-Crişana.

Acţionarii SIF1 Banat-Crişana, cea mai valoroasă societate de investiţii de la bursă, cu peste 1 mld. lei capitalizare, au decis în şedinţa de ieri să-şi numească pe patru ani admi­nistratorii, printre aceştia fiind şi Bogdan Drăgoi, ac­tualul preşedinte al con­siliului de adminis­traţie.

Funcţiile adminis­tra­torilor vor fi stabilite după ce aceştia vor primi avizul Autorităţii de Supra­ve­ghere Financiară (ASF), dar şi după prima şedinţă a boardului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.04.2017

 

Cuvinte cheie:
sif
, dividende
, profit
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide