Burse - Fonduri mutuale

SIF Hoteluri şi-a redus de 4,6 ori pierderile anul trecut, până la 1,5 milioane de lei

SIF Hoteluri şi-a redus de 4,6 ori pierderile anul...

Autor: Roxana Pricop

19.02.2015, 00:00 211

Operatorul hotelier SIF Hoteluri (fostul Calipso Oradea - CAOR), controlat de SIF Banat-Crişana (SIF1), a încheiat anul 2014 cu pierderi de 1,5 milioane de lei, de 4,6 ori mai mici decât în anul precedent. Cifra de afaceri a companiei s-au situat la 11,5 milioane de lei, în scădere cu 7% faţă de anul precedent.

Pierderile din exploatare au rămas la un nivel constant de 4,6 milioane de lei. Activele societăţii au scăzut cu 20 milioane de lei până la

82,6 milioane de lei, după ce firma a scos anul trecut la vânzare mai multe unităţi. La finalul anului trecut, SIF Banat-Crişana a aprobat de principiu fuziunea prin absorbţie a SIF Hoteluri, pe care îl deţine în proporţie de peste 98%, cu cinci companii hoteliere, pe care tot SIF-ul le controlează.

Din cele cinci societăţi, Trans Euro Hotel este cea mai valoroasă, cu o valoare de 12,5 milioane de lei, urmată de Hotel Meseşul Zalău cu o valoare de 7,4 milioane de lei şi de Valy-Tim cu o valoare de 7,2 milioane de lei, potrivit raportului pe trimestrul al treilea din 2014 emis de SIF Banat-Crişana. Compania SIF Hoteluri are o capitalizare de 37 mil. lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO