SIF Moldova vrea să îşi schimbe numele în First Romania Capital Invest pentru a arăta noul plan strategic de deschidere faţă de mediul extern

16 apr 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

SIF Moldova, o companie cu o capitalizare bursieră de 1,44 miliarde lei care le-a adus acţionarilor un câştig de 70% în ultimul an, vrea să îşi schimbe nu­mele în First Romania Capital Invest, pentru a marca noul plan strategic de deschidere faţă de mediul extern şi de integrare într-u circuit global financiar, care să aducă o valoare adăugată mai mare acţio­narilor.

„Primul motiv al schimbării este desprinderea de trecut, diferenţierea de celelalte SIF-uri şi asumarea unei noi identităţi clare. Această identitate nu mai face referire la contextul constituirii fondului, ci la un alt context. Este vorba despre o schimbare în creş­tere, şi nu de o schimbare în pierdere, SIF Moldova fiind, în plus, prima SIF care vrea să se desprindă din pluton“, spune Cătălin Iancu, director general adjunct la SIF Moldova.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.04.2018

 
Cuvinte cheie:
sif
, sif moldova
, capital
, deschidere
, mediu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide