SIF Transilvania a făcut un profit de 9 mil.lei în cinci luni

17 iun 2014 Autor: Roxana Pricop

SIF Transilvania (SIF3) a raportat un profit de 9 milioane de lei după primele cinci luni din an, cel mai redus din rândul SIF-urilor. Mare parte din profit a fost realizată în luna mai când societatea a câştigat 6,8 milioane de lei.

Societatea a încheiat primele cinci luni din an cu active nete de 1,154 miliarde de lei, în creştere cu aproape 9% faţă de luna aprilie şi cu 7% mai mari decât valoarea activelor nete raportate la începutul anului.

Rezultatul pentru primele cinci luni din an vine după un an 2013 în care societatea a raportat un profit ridicat, de aproape 200 milioane de lei, obţinut în principal din vânzarea de active din portofoliu. Şi 2012 şi 2011 au fost ani cu profituri record pentru societate. În 2011, SIF3 a raportat câştiguri de 208 milioane de lei, iar în 2012 a închis cu 212 milioane de lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.06.2014

 

Cuvinte cheie:
sif
, profit
, sif transilvania
, transilvania
, raportare
, societate
, castigare
, reducere
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide