SIF Transilvania şi-a majorat profitul în S1 cu 79%, activele totale au crescut cu 14%

17 aug 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

SIF Transilvania (SIF 3), societatea ce are în portofoliu pachete de acţiuni în companii listate pe piaţa de capital bucureşteană precum BRD, Băile Felix sau Romgaz Mediaş, a înregistrat în primul semestru un profit de 41,48 milioane de lei, echivalentul unui avans de 79% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

De asemena, activele totale ale SIF Transilvania (SIF3) au crescut cu 13,7% faţă de S1/2016, atingând nivelul de 1,07 miliarde lei.

Capitalizarea bursieră a SIF Transilvania (SIF 3) a crescut de la începutul acestui an cu 4%, până la 597,91 mi­lioane lei (123,4 milioane de euro) pe fondul unor tranzacţii în valoare de 42,11 milioane de lei.

Cea mai mare expunere din portofoliul SIF Tran­silvania (SIF3) o reprezintă segmentul financiar, urmat de turism şi industrie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.08.2017

 
Cuvinte cheie:
sif
, sif transilvania
, transilvania
, profit
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide