SIF-urile lui Dragoş Bîlteanu au câştigat 360 mil. lei în primul semestru

17 iul 2014 Autor: Roxana Pricop

SIF Banat-Crişana (SIF1), con­du­să din funcţia de preşedinte de Dragoş Bîlteanu, şi SIF Muntenia (SIF4), al cărei administrator este con­trolat de SIF1, au încheiat primul semestru al anului cu profituri cumulate de 361,5 milioane de lei, din care 211 milioane de lei este câştigul raportat de SIF4.
 
SIF1 deţine şi un pachet de 5% din acţiunile SIF4.
 
SIF Muntenia are cel mai mare profit semestrial din rândul celor cinci SIF, marcat în principal din vânzări de acţiuni din portofoliu.
 
Profitul semestrial de 211,5 milioane de lei este cel mai ridicat din istoria societăţii şi este de 2,6 ori mai mare decât câştigul de 80 milioane de lei bugetat pentru întreg anul. Societatea a încheiat primul semestru cu active de 1,030 miliarde de lei, în scădere cu 30 de milioane de lei faţă de începutul anului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.07.2014

 

Cuvinte cheie:
sif
, castigare
, semestru
, profit
, sif muntenia
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide