Sobolewski rămâne doar cu numele şef al BVB şi nu va mai fi remunerat, până când un nou consiliu îi va decide soarta

22 aug 2017 Autor: Liviu Popescu

Ludwik Sobolewsi, şeful din 2013 al Bursei de Valori de la Bucureşti, a rămas doar cu numele director general al operatorului pieţei de capital şi nu va putea fi remunerat până când un consiliu nou complet al BVB îi va decide soarta, în condiţiile în care contractul său de mandat a expirat ieri.

„În mod normal nu poate fi plătit dacă nu există niciun contract de mandat”, explică Oana Boţolan Datki, managing partner în cadrul firmei cu activităţi în domeniul resurselor umane Consulteam.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.08.2017

 

Cuvinte cheie:
bvb
, refuz
, consiliu
, sef
, decizie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide