Burse - Fonduri mutuale

Ştefan Constantin, reales preşedinte al Electroargeş. Compania şi-a ales un nou consiliu de administraţie pentru un mandat de patru ani

Ştefan Constantin, reales preşedinte al Electroargeş....

Autor: Dan Grigore Ivan

22.09.2017, 00:00 713

Acţionarii Electroargeş (ELGS), producător de electrocasnice, au decis cu majoritate de voturi, respectiv 68,26%, să îl renumească pe Ştefan Constantin în funcţia de preţedinte al consililui de administraţie.

Totodată, investitorii au ales o nouă componenţă a acestui for pentru un mandat de patru ani. Noul consiliu de administraţie va fi compus din: Ştefan Constantin, Constantin Relative Investments, Benjamins United, Tudor Dumitru şi Ion Gavrilă.

De asemnea, cu majoritatea de voturi (56,78%) nu a fost aprobată repunerea lui Ion Gavrilă în funcţia de director general al Electroargeş. Capitalizarea bursieră a Electroargeş (ELGS) este de 89,99 milioane lei (19,56 milioane euro), după ce de la începutul acestui an s-au înregistrat tranzacţii în valoare de 12,16 milioane lei, ce au antrenat o apreciere de 32,99% a valorii de piaţă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO