Suferinţa marilor companii de stat listate la bursă. Mandatul de patru luni, vedeta managementului de stat, taxat dur: „Este îngrijorător. Nu se pot face investiţii pe termen lung“

19 iun 2018 Autor: Roxana Petrescu

Ministerul Energiei refuză să spună cât va mai continua politica mandatelor de patru luni pentru managementul companiilor strategice, dar investitorii la bursă taxează această practică.

Transelectrica, Nuclear-electrica, Conpet şi, de săptămâna trecută, şi Romgaz, toate sunt companii în care statul este acţionar majoritar şi care sunt gestionate de consilii de administraţie sau directori generali aleşi pe mandate interimare de patru luni.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.06.2018

 

Cuvinte cheie:
companii
, mandate
, refuz
, investitii
, investitori
, management
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide