Burse - Fonduri mutuale

Superbet a adus astăzi la BVB obligaţiuni pe trei ani, cu o dobândă de 12% pe an

Superbet a adus astăzi la BVB obligaţiuni pe trei ani,...

Autor: Roxana Rosu

20.09.2017, 11:58 1459

Obligaţiunile corporative emise de Superbet Betting&Gaming S.A., unul dintre cei mai importanti operatori de jocuri de noroc din România, au intrat marţi la tranzacţionare la BVB, acestea având scadenţa în 2020 şi o rată fixă a dobânzii de 12% pe an.

Obligaţiunile negarantate, denominate in lei, emise in ianuarie 2017, au o valoare totală de aproximativ 9,7 milioane lei şi vor fi tranzacţionate pe Sistemul Alternativ de Tranzactionare administrat de BVB.

Superbet Betting & Gaming S.A. este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc si pariuri din Romania cu aproape 1.800 de salariati si cu peste 600 de locatii (agentii) in care ofera servicii de pariuri si loterie, jocuri virtuale si peste 2.000 de jocuri mecanice (slot machines).

Profitul net al emitentului a crescut cu 270% în anul 2016, la peste  27 de milioane de lei, conform memorandumului de admitere la tranzactionare.

Principalele investitii aprobate de catre managementul companiei pentru anul 2017 vizeaza extinderea zonala a societatii prin deschiderea de noi puncte de lucru astfel incat pana la finalul acestui an sa ajunga sa opereze un numar de 670 de agentii. Investitiile programate vor fi realizate din reinvestirea profitului inregistrat in anii precedenti si din imprumuturi atrase, inclusiv emisiuni de obligatiuni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO