Burse - Fonduri mutuale

Superbet vine după banii românilor…prin bursă: prima companie de pariuri şi jocuri de noroc care ar putea lista obligaţiuni la BVB. Compania are ok-ul de la ASF

Superbet vine după banii românilor…prin bursă: prima...

Autor: Liviu Popescu

27.08.2017, 16:56 2728

Superbet Betting&Gaming, companie de pariuri şi jocuri de noroc cu afaceri de 207 mil. lei anul trecut, deţinută de Superbet Holding, entitate înregistrată în Cipru, a primit acordul de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) pentru listarea unor obligaţiuni pe sistemul AeRO al bursei româneşti.

“Emiterea Certificatului de Înregistrare a Valorilor Mobiliare aferent înregistrării obligaţiunilor emise de societatea SUPERBET BETTING&GAMING S.A. Bucureşti în vederea admiterii la tranzacţionare pe Sistemul Alternativ de Tranzacţionare administrat de BVB”, este decizia Consiliului ASF.

Autoritatea nu menţionează valoarea emisiunii de obligaţiuni a companiei.

Superbet Betting&Gaming a înregistrat în 2016 o creştere de şase ori a cifrei de afaceri, în timp ce profitul net a urcat de patru ori la 27 mil. lei. Compania are 1.709 angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO