Burse - Fonduri mutuale

Surpriză: Liviu Nistoran, cel care a creat brandul de gadget-uri Evolio, a intrat în boardul Romgaz

Liviu Nistoran

Liviu Nistoran

Autor: Dan Grigore Ivan

07.09.2017, 18:45 1147

Romgaz a anunţa joi după-amiază noua compoziţie a Consiliului de Administraţie numit provizoriu, pe o perioadă de numai patru luni. Surpriza este alegerea lui Liviu Nistoran în boardul producătorului de gaze.

Liviu Nistoran este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori români din IT, el dezvoltând în ultimii ani brandul Evolio care are gadget-uri, smarphone-uri şi biciclete.

Acţiunile Romgaz-Mediaş (SNG) sunt printre cele mai tranzacţionate de pe piaţa de capital bucureşteană. Capitalizarea bursieră a companiei deţinută de statul român în proporţie de 70% este de aproape 12 mld. lei, fiind al doilea cel mai valoros emitent local listat la Bucureşti.

Noul Consiliu de Administraţie al producătorului naţional de gaze naturale este format din Gheorghe Gabriel Gheorghe, Stan Bogdan – Nicolae, Ciobanu Romeo Cristian, Nistoran Dorin Liviu, Cermonea Ioan Daniel, Grigorescu Remus şi Baciu Sorana - Rodica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO