Surpriză pe bursă: Ieba Trust reuşeşte să pătrundă în top trei brokeri ai lunii august

7 sep 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Ultima lună de vară a adus pentru prima oară din iunie 2016 pe podiumul interme­diarilor de la Bucureşti casa de brokeraj Ieba Trust, în vreme ce Swiss Capital a ocupat primul loc, în faţa cehilor de la Wood & Company.

Swiss Capital a consemnat în ultima lună a sezonului estival o valoare tranzacţionată de 372,2 milioane lei, echivalentul unei cote de piaţă de 22,42%. La nivelul întregului an, Swiss Capital se plasează pe poziţia secundă, cu o valoare tranzacţionată de 2,47 miliarde lei, reprezentând 15,74% din total.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.09.2017

 
Cuvinte cheie:
bursa
, Ieba Trust
, brokeri
, tranzactionare
, brokeraj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide