Surpriză: Petre Szel revine la SIF Muntenia în consiliul reprezentanţilor acţionarilor

27 iun 2014 Autor: Andrei Cîrchelan

Petre Szel, fostul conducător al SAI Muntenia Invest, administrator al SIF Muntenia, care şi-a dat demisia anul trecut, a revenit în Consiliul Repre­zentanţilor Acţionarilor (CRA) la SIF Muntenia (SIF 4), după ce omul de afaceri Gheorghe Iaciu a ieşit din acţionariatul firmei determinând o schimbare a structurii de conducere.
 
Noul Consiliu al SIF Muntenia a fost aprobat în 26 iunie, într-o formă în care şapte din cei 11 membri ai vechiului consiliu au fost în­locuiţi după ce struc­tura acţio­na­riatului SIF 4 s-a schimbat pu­ternic în ul­tima perioadă.
 
Printre mem­­brii nou-in­traţi se numără Petre Pavel Szel, care a condus SAI Muntenia, societatea care ad­ministrează ac­ti­vele de un mi­liard de lei ale SIF Muntenia.
 
Acesta a fost timp de două de­cenii şef la SIF Muntenia şi s-a opus schimbărilor făcute de Iaciu.
 
Revocarea CRA a fost propusă de SIF Banat-Cri­şana (SIF1), condusă de Dragoş Bîlteanu, care a fost numit în consiliul reprezentanţilor.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.06.2014

 

Cuvinte cheie:
sif muntenia
, consiliu
, actionari
, reprezentanti
, revenire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide