Burse - Fonduri mutuale

Săptămână încărcată pentru bursă: sunt aşteptate rezultatele financiare a peste 70 de companii

Săptămână încărcată pentru bursă: sunt aşteptate...

Autor: Liviu Popescu

13.02.2017, 00:03 870

Peste 70 de emitenţi ai bursei de valori Bucureşti, listaţi atât pe segmentul principal, cât şi pe segmentul alternativ de tranzacţionare AeRo, îşi vor publica în această săptămână rezultatele obţinute în anul 2016, ceea ce ar putea conduce la o uşoară volatilitate pe piaţa de capital de la Bucureşti.

Marţi, pe 14 februarie, sunt programaţi să-şi raporteze rezultatele pe 2016 operatorul pieţei de capital BVB, Impact Developer & Contractor, Romcarbon dar şi cea mai proaspătă companie listată MedLife.

Miercuri 15 februarie va fi cea mai încărcată zi a săptămânii în condiţiile în care sunt aşteptate rezultatele a aproape 70 de emitenţi, printre care cele cinci societăţi de investiţii financiare (SIF-uri), Fondul Proprietatea, Biofarm, Antibiotice Iaşi. Şi Banca Transilvania, cel mai tranzacţionat emitent de la Bucureşti în anul 2016, îşi va anunţa miercuri rezultatele. Pe 16 februarie vine rândul OMV Petrom (SNP), cea mai mare companie de la bursa românească cu 16 mld. lei capitalizare. Vineri indicele BET a închis la 7.668 de puncte, în creştere cu 0,5% faţă de şedinţa precedentă, la cel mai înalt nivel din 2008 încoace.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO