Teraplast Bistriţa închiriază pentru o jumătate de milion de lei anual echipamente de transport către Teraplast Logistics

10 ian 2017 Autor: Liviu Popescu

Producătorul de profile din material plastic Teraplast Bistriţa (TRP), cu 307 mil. lei capitalizare, a anunţat ieri pe bursă că a încheiat un contract anual de o jumătate de milion de lei (120.000 de euro) cu Teraplast Logistics, firmă care din mai 2016 îi gestionează activităţile de transport şi logistică.

Toate activităţile de transport ale Teraplast la nivel de grup se desfăşoară prin intermediul acestei companii. „Închirierea de mijloace fixe - autocontractoare, semiremorcă/ cisterne, autoutilitare, autoturisme, stivuitoare către societatea Teraplast Logistics”, se arată pe bursă. Ieri, o acţiune TRP se tranzacţiona la 0,54 de lei, în scădere cu 0,4% faţă de şedinţa precedentă.

Vineri, o acţiune TRP afişa un preţ de 0,54 de lei, în urcare cu 5% faţă de şedinţa precedentă, după ce compania a anunţat că va deschide o firmă în Serbia pentru creşterea exporturilor cu un capital social de 10.000 de euro. Teraplast Bistriţa are 307 mil. lei capitalizare şi este listată pe segmentul principal al bursei.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.01.2017

 

Cuvinte cheie:
Teraplast Bistriţa
, echipamente de transport
, Teraplast Logistics
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide