Topul câştigurilor de pe bursă în ultimii 10 ani. Albalact, Electroargeş şi Ropharma au multiplicat de peste 300 de ori banii investitorilor

31 ian 2014 Autor: Adrian Cojocar

Acţiunile celor mai importante 38 de companii listate pe bursa de la Bucureşti au multiplicat banii investitorilor în medie de 5 ori în ultimul deceniu şi au adus câştiguri net superioare dobânzilor bancare, cu un câştig mediu anual de 17,7% incluzând dividendele nete distribuite.

Albalact, Electroargeş, Ropharma, Farmaceutica Remedia şi Pros­pecţiuni Bucureşti sunt companiile care au adus cele mai mari randamente de pe bursă în ultimii 10 ani, multiplicând banii investitorilor de 57 până la 779 de ori, arată o analiză a ZF la nivelul a 52 de companii de pe bursă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.01.2014

 

Cuvinte cheie:
bursa
, investitori
, bani
, castiguri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide