Totul pentru economiile populaţiei: ING îşi atrage clienţii spre fonduri mutuale şi îi bonusează cu 100 de lei pentru o investiţie de minimum 400 de lei

24 aug 2017 Autor: Liviu Popescu

ING Bank România, sucursala grupului olandez cu acelaşi nume, desfăşoară până pe 15 septembrie 2017 o campanie menită să atragă clienţii să investească în fonduri mutuale, astfel că promite că va acorda un premiu de 100 de lei, în luna ulterioară celei de-a doua executări cu succes a investiţiei periodice.

Cum suma minimă pentru investiţii periodice este de 200 de lei lunar, rezultă că la 400 de lei investiţi într-un fond mutual clienţii ING primesc 100 de lei. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.08.2017

 

Cuvinte cheie:
ing
, clienti
, atragere
, fonduri mutuale
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide