Transelectrica avertizează că se va împrumuta „de urgenţă“ pentru investiţii dacă acţionarii aprobă dividendele suplimentare

21 sep 2017 Autor: Liviu Popescu

„Orice sumă distribuită ca dividende în acest moment va presupune necesitatea contractării încă din semestrul unu din 2018 a unor finanţări noi pe termen mediu şi lung“.

TransporTatorul naţional de energie electrică Transelectrica (TEL) scrie într-o notă de informare pentru acţionari că orice sumă distribuită în pre­zent ca dividende va presupune ne­ce­sitatea contractării încă din primul se­­me­stru din 2018 a unor finanţări pe termen me­diu şi lung pentru realizarea pro­iectelor de investiţii strategice aprobate de către ANRE şi Ministerul Economiei în planul de dezvoltare pe 10 ani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.09.2017

 

Cuvinte cheie:
transelectrica
, dividende
, investitii
, actionari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide