Burse - Fonduri mutuale

Transelectrica numeşte încă un membru provizoriu în directorat

Transelectrica numeşte încă un membru provizoriu în...

Autor: Cristina Bellu

20.04.2018, 16:38 448

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica (TEL), transportatorul de energie electrică deţinut de statul român în propoţie de 58,68 %, a anunţat numirea lui Adrian Constantin Rusu ca membru provizoriu în cadrul directoratului.

Mandatul se acordă până la 16 iulie, dată la care expiră şi mandatele provizorii ale celorlalţi patru membrii ai forului, respectiv Georgeta-Corina Popescu, Andreea-Georgiana Florea, Dan-Valeriu Ardelean şi Florin-Cristian Tătaru.

“Numirea va deveni efectivă începând cu data semnării în faţa notarului public a  declaraţiei de acceptare a mandatului de membru al directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S.A. ”, se arată în anunţul companiei.

Capitalizarea bursieră a Transelectrica (TEL) este de 1,75 mld. lei, după ce de la începutul acestui an acţiunile TEL au crescut cu 0,61%, pe fondul unor tranzacţii de 29,79 milioane lei.

Veniturile Transelectrica au crescut cu 12,41% în 2017, până la peste 3 mld. lei. Totodată, profitul net al companiei energetice a ajuns la 26 mil. lei, mai mic cu 90% faţă de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO