Transelectrica se răzgândeşte şi în nici 48 de ore numeşte alt şef: Corina Popescu, fost secretar de stat în guvernul Cioloş, este noul director general

1 iun 2017 Autor: Liviu Popescu

Transelectrica (TEL), com­panie controlată de stat care deţine mo­no­polul natural pe piaţa românească de energie electrică, a anunţat pe bursă ieri-seară că a ales un nou preşedinte al di­rectoratului, adică un nou director ge­neral executiv - Corina Popescu - întrucât Luca Nicoale Iacobici, pe care compania l-a nominalizat luni seară, nu a acceptat man­datul.

Noua numire intervine având în vedere încetarea la data de 31 mai 2017 a calităţii de membru şi preşedinte al directoratului a lui Ion-Toni Teau şi raportat la faptul că până la data de 31 mai 2017 nu a intervenit acceptarea expresă a mandatului de membru al directoratului de către Luca-Nicolae Iacobici.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.06.2017

 

Cuvinte cheie:
Transelectrica
, Corina Popescu
, Cioloş
, director general
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide