Burse - Fonduri mutuale

Tranzacţie surpriză: Dedeman intră în acţionariatul Cemacon Cluj

Dedeman a cumpărat de la Cemacon două terenuri în Zalău în suprafaţă totală de 2,5 hectare

Dedeman a cumpărat de la Cemacon două terenuri în Zalău în suprafaţă totală de 2,5 hectare

Autor: Dan Grigore Ivan

10.02.2017, 00:04 2299
Dedeman, retailerul de bricolaj fondat de oamenii de afaceri Dragoş Pavăl şi Adrian Pavăl, a intrat în acţionariatul producătorului de cărămidă Cemacon (CEON) după ce a achiziţionat un pachet de acţiuni reprezentând 28,99% din capitalul social al Cemacon, echivalentul a peste 33 milioane de acţiuni CEON.

Fondul de investiţii finlandez KJK Fund II a ieşit din acţionariatul producătorului de cărămidă Cemacon (CEON) după o tranzacţie pe piaţa secundară efecutată în data de 7 februarie. KJK Fund II deţinea 27,89% din companie. KJK a vândut peste 31,79 milioane de acţiuni la un preţ mediu per unitate de 0,31 lei, rezultând o valoare totală a tranzacţiei de 9,85 milioane lei. De asemenea, BRK Financial Group a ieşit din acţionariatul producătorului de cărămidă după ce a vândut peste 16,65 milioane de acţiuni la un preţ mediu per unitate de 0,3101 lei, ceea ce echivalează unei tranzacţii totale în valoare de 5,16 milioane lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO